Ge en gåva!

Idag hotas och försvinner världens vilda djurarter i en snabbare takt än någonsin tidigare. Ett bidrag, litet som stort är ovärderligt och gör en verklig skillnad för vårt arbete i djurparken och runt om i världen.

Tillsammans kan vi göra skillnad för de hotade djuren!

Bli månadsgivare!

Som månadsgivare är du en viktig del av Nordens Arks verksamhet. Ditt stöd går direkt till vårt arbete för att ge utrotningshotade djur en framtid. Du är också med och hjälper oss att minska våra administrativa kostnader. Ju mer av ditt bidrag som går direkt till ändamålet desto bättre! Som månadsgivare stödjer du oss med ett belopp som automatiskt dras från ditt konto varje månad.

Du kan när som helst ändra belopp, göra uppehåll i ditt månadsgivande eller avsluta det. Kontakta oss på 0523-795 90, nordensark@nordensark.se så hjälper vi dig!

Tillsammans kan vi göra skillnad för de hotade djuren!

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du anger dina uppgfter för Swish eller kort.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • bankId

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Nordens Ark behandlar din information i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®